BlackBerry Curve 8900: smartphone de top în ofertă la Orange

27.01.2009
BlackBerry Curve 8900: smartphone de top în ofertă la Orange

BlackBerry Curve 8900După ce a adus în România spectaculosul iPhone 3G, Orange ne propune acum încă un smartphone de pe continentul nord-american: BlackBerry Curve 8900. Acesta este ultimul dispozitiv al companiei RIM, un companion business care conform specificaţiilor ţinteşte către clienţii foarte exigenţi.

BlackBerry Curve 8900 oferă aproape toate funcţiile şi aplicaţiile pe care un om de afaceri şi le poate dori (editare documente, e-mail, Internet, organizare, GPS etc.), împreună cu o autonomie foarte bună de peste 14 zile în standby şi aproape şase ore de convorbiri. Sistemul de operare BlackBerry OS este pus în mişcare de un procesor tactat la 512 Mhz, iar spaţiul de stocare (iniţial 256 MB interni) poate fi extins până la 16 GB cu un card microSD. Telefonul din ofertă vine însoţit de un card miroSD de 1 GB. Cei care doresc şi puţină relaxare după o şedinţă obositoare, au la dispoziţie player-ul multimedia şi camera foto de 3.15 MP. Pentru accesul la Internet, se va folosi conexiunea Wi-Fi sau EDGE. Un mare minus al smartphone-ului BlackBerry este lipsa conectivităţii 3G. De asemenea, ecranul are o dimensiune mult prea mică în raport cu rezoluţia: 2.4 inch şi 480 x 360 pixeli.

Orange oferă noul smartphone BlackBerry Curve 8900 la preţuri cuprinse între 229 şi 319 Euro (TVA inclus), în funcţie de abonamentul pentru care optezi. Momentan, operatorul “portocaliu” nu vinde acest telefon la liber.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News