BlackBerry pregăteşte un nou smartphone fără tastatură

22.09.2017
BlackBerry pregăteşte un nou smartphone fără tastatură

BlackBerry KEYone pare să fie adevărata reînviere a brandului canadian de smartphone-uri, însă TCL plănuieşte să lanseze mai multe dispozitive sub acest nume, unele şi fără tastatură fizică. Asemeni DTEK50 şi DTEK60, lansate în ultimul an, în viitorul apropiat este posibil să primim un nou dispozitiv BlackBerry, care este momentan numit intern „Krypton”. Prima imagine cu spatele dispozitivului a ajuns acum pe internet, alături de informaţii despre hardware-ul său intern.

Krypton pare să fie la prima vede o versiune fără tasatură a lui KEYone. Acesta păstrează forma acestuia şi designul general al capacului de pe spate, care pare să fie realizat dintr-un material diferit (probabil carbon sau kevlar), în timp ce partea de sus pare să fie metalică, asemeni ramei de pe margine. Din păcate nu avem o imagine cu partea din faţă a lui BlackBerry Krypton, însă cu siguranţă acesta arată ca orice alt smartphone mid-range premium: margini medii în jurul display-ului şi probabil un senzor de amprentă în partea de jos.

La capitolul hardware intern, zvonurile afirmă că avem de a face cu un dispozitiv similar cu KEYone. Vorbim despre un chipset Snapdragon 625 sau 626, cu 4 GB memorie RAM (KEYone este livrat în varianta standard cu 3 GB RAM şi în varianta Black cu 4 GB), display Full HD pe format 16:9 şi un acumulator de 4.000 mAh.

Anunţul oficial este aşteptat cândva în cursul lunii octombrie, preţul urmând să fie probabil mai mic decât cel al lui KEYone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult