BlackBerry va încerca să atragă atenţia amatorilor de jocuri pe telefon cu modelul A10

12.07.2013
BlackBerry va încerca să atragă atenţia amatorilor de jocuri pe telefon cu modelul A10

La începutul acestui an, BlackBerry a prezentat noile sale telefoane Z10 şi Q10 şi noul sistem de operare BlackBerry OS 10, însă, în ciuda aerului proaspăt adus de acestea, rezultatele nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Compania nu pare însa descurajată şi, după lansarea unui telefon din gama intermediară, pregăteşte un nou model de vârf: A10.

Conform zvonurilor, compania BlackBerry va intra şi ea în cursa ecranelor de mari dimensiuni, viitorul A10 urmând să ofere un ecran cu o diagonală de 5”. Mai mult, BlackBerry A10 va fi promovat ca o soluţie pentru amatorii de jocuri, ceea ce este ironic dacă ţinem cont că acum doar doi ani compania încă declara că nu este interesată de acest sector deoarece BlackBerry înseamnă doar afaceri.

Specificaţiile telefonului sunt doar parţial cunoscute: ecran cu rezoluţie HD, 2 GB memorie RAM, camera foto cu senzor de 8 MP şi un procesor dual-core necunoscut de la Qualcomm, sursele afirmând că producătorul nu este încă mulţumit de autonomia oferită de soluţiile quad-core.

O imagine apărută la puţin timp după acest zvon ne arata un terminal asemănător cu modelul Z10, remarcându-se doar combinaţia diferită de culori.

Dacă informaţiile se vor dovedi corecte, BlackBerry A10 ar urma să fie lansat undeva în cursul lunii noiembrie. Între timp, BlackBerry ar trebui sa convingă mai mulţi producători de jocuri sa acorde atenţie şi magazinului BlackBerry World, acesta evoluând vizibil de la sărăcăcioasa ofertă din primul trimestru al anului, dar fiind încă net inferior rivalilor App Store şi Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News