Bluboo Maya Max 4G+, un phablet accesibil cu design premium şi suport 4G+

Bluboo Maya Max 4G+, un phablet accesibil cu design premium şi suport 4G+

Bluboo Maya Max 4G+ continuă seria phablet-urilor cu design inspirat de iPhone 6, oferind dotări interesante la un preţ rezonabil.

În carcasa confecţionată din metal şlefuit găsim o configuraţie cu procesor octa-core şi 3GB memorie RAM.

Printre dotări se mai numără o cameră foto cu senzor Sony IMX 214 (13MP), senzor de amprente şi 32GB memorie internă, expandabilă folosind slotul pentru card microSD. Piesa de rezistenţă este însă ecranul IPS de 6.0” furnizat de Sharp, care acoperă 85% din partea frontală a telefonului. Acesta este integrat cu scutul de protecţie Gorilla Glass 4, soluţia permiţând unghiuri crescute de vizibilitate şi mai mult spaţiu pentru acumulatorul de 4200 mAh, instalat într-o carcasă de 9 mm grosime.

La partea de conectivitate, avem suport 4G+ (LTE Cat 6), modul WiFi N şi Bluetooth 4.

La fel ca majoritatea dispozitivelor smartphone încadrate la gama entry-level, Bluboo Maya Max 4G+ este oferit împreună cu versiunea Android 6.0, adaptată cu o interfaţă personalizată şi un bagaj minim de aplicaţii preinstalate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult