Bolt, smartphone-ul fără jack audio de la HTC, apare iar în fotografii neoficiale

17.10.2016
Bolt, smartphone-ul fără jack audio de la HTC, apare iar în fotografii neoficiale

HTC Bolt, versiunea mai puţin performantă, dar semnificativ mai mare a lui HTC 10, a ieşit din nou la suprafaţă. După ce imagini de presă au ajuns pe internet din surse neoficiale, au apărut acum noi fotografii cu dispozitivul, realizate de către cineva care a pus mâna pe un prototip aparent funcţional. Acestea dezvăluie câteva detalii noi despre Bolt şi confirmă faptul că acesta va fi primul smartphone HTC fără jack audio.

Persoana care a scos la iveală acete fotografii este din nou Evan Blass, care le-a publicat pe site-ulVenture Beat. Acesta nu a putut confirma încă hardware-ul intern al dispozitivului, însă a dezvăluit că este vorba despre un smartphone cu display de 5,5”. Având în vedere faptul că HTC 10 afişează 2560 x 1440 pixeli, probabil că şi Bolt va folosi o rezoluţie similară. În afară de lipsa jack-ului audio, la exterior pot fi observate două tăviţe, una pentru cartela SIM şi una pentru cardul microSD, iar în partea de jos a fost amplasat un port USB Type-C, care probabil că va fi folosit şi pentru conectarea căştilor pe fir.

Informaţiile disponibile în acest moment referitoare la hardware-ul intern al telefonului spun că acesta va beneficia de 3 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi o cameră foto cu senzor de 18 megapxieli, un upgrade de la cei 12 megapixeli de pe HTC 10, iar camera frontală beneficiază de un senzor de 8 megapixeli.

Desigur, HTC Bolt va fi lansat cu sistemul de operare Android 7.0 instalat din fabrică, peste care va fi aplicată interfaţa Sense proprietară. Spre diferenţă de noile dispozitive Desire 10, HTC Bolt ar putea fi lansat în toate regiunile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult