Cameră foto cu blitz îmbunătăţit pentru Galaxy S5

19.02.2014
Cameră foto cu blitz îmbunătăţit pentru Galaxy S5

Galaxy S5 va intra sub lumina reflectoarelor peste doar o săptămână, cu ocazia evenimentului oficial de lansare organizat de Samsung la Barcelona, în cadrul expoziţiei MWC 2014. Dar până atunci mai aflăm câteva detalii despre inovaţiile care diferenţiază modelul Galaxy S5 de mai vechiul Galaxy S4.

Cameră foto cu blitz îmbunătăţit pentru Galaxy S5

Potrivit ultimelor informaţi furnizate chiar de Samsung, compania a înlocuit banalul LED de iluminare cu un blitz performant. Identificată după numele de catalog 3432 1.8t, componenta include modul reflectorizant pentru amplificarea luminii, mai multe LED-uri  poziţionate în lateral şi flash LED central. Combinaţia ar trebui să ofere poze cu un mai larg câmp de vizibilitate şi mai bine expuse.

Potrivit zvonurilor, Galaxy S5 include cameră foto cu senzor ISOCELL de 16MP şi  funcţie de stabilizare optică a imaginii.

Samsung a confirmat folosirea noului blitz LED  cu modul reflectorizant pentru “următorul smartphone Galaxy”ce va fi lansat în această lună, nimeni altul decât Galaxy S5.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video