Cameră foto cu diafragma f/1.8 pentru iPhone 6

Cameră foto cu diafragma f/1.8 pentru iPhone 6

Chiar dacă Apple ţine bine ascunse majoritatea detaliilor despre iPhone 6, furnizorii de subansamble s-au arătat mult mai comunicativi, dezvăluind în presa chineză noi informaţii despre camera foto şi inovaţiile pregătite pentru înlocuitorul lui iPhone 5S.

Potrivit ultimelor zvonuri, iPhone 6 va dispune de o cameră foto cu optică îmbunătăţită, capabilă să obţină poze la rezoluţie 10MP. Obiectivul cu diafragma f/1.8 dispune de filtre IR mai subţiri şi mai uşoare decât cele folosite până acum, combinaţia oferind poze de calitate superioară în condiţii de luminozitate redusă şi cu mai puţine aberaţii cromatice. Particularităţile noului obiectiv fac posibilă amplificarea efectului depth-of-field pentru obţinerea de poze mai expresive în care fundalul imaginii apare uşor neclar, scoţând în evidenţă subiectul fotografiat.

Apple iPhone 6 - design concept

Lista specificaţiilor ar putea include şi un sistem de stabilizare optică pentru camera foto, ce ar permite utilizatorilor de telefoane iPhone 6 să obţină poze clare cu mai multă uşurinţă, chiar şi atunci când luminozitatea redusă impune folosirea unor timpi de expunere mari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult