Când ar putea lansa Google primul telefon Pixel pliabil

07.09.2022
Când ar putea lansa Google primul telefon Pixel pliabil

Zvonurile despre pregătirea unui telefon Pixel pliabil circulă aproape de când Samsung a lansat Galaxy Fold, fiind dezmințite cu fiecare ocazie. Însă de data aceasta se pare că Google nu va mai rata ocazia de a livra o alternativă Galaxy Z Fold 4 care să redea experiența Pixel în versiune pliabilă.

Deocamdată, primul telefon Google pliabil nu are nici măcar un nume, dispozitivul așteptat încă de anul trecut fiind anulat și apoi reimaginat de la zero, produsul finit urmând să apară cel mai devreme anul viitor.

Potrivit estimărilor formulate de Ross Young, un analist cu reputație în domeniul predicțiilor despre produse Google nelansate, Pixel Fold va avea parte de o lansare oficială în perioada lunii martie 2023, oferind pentru prima dată competiție adevărată pentru rivalul Samsung.

Potrivit zvonurilor de până acum, primul pliabil Google se va numi Pixel Fold, denumirea aleasă fiind cu bătaie directă la rivalul Samsung.

Conturat cu o listă preliminară de specificații, Pixel Fold vine cu un ecran principal de 7.6 inch, de tip OLED și capabil să funcționeze cu rată de refresh la 120Hz.

Potrivit speculațiilor de până acum, prețul dorit este apropiat sumei de 1399 dolari, pentru echiparea de bază, Pixel Fold intrând ca o alternativă Galaxy Fold de nivel comparabil, dar oferind o experiență în stilul telefoanelor Pixel.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult