Când se lansează Galaxy S21 5G și care sunt versiunile de culoare

04.11.2020
Când se lansează Galaxy S21 5G și care sunt versiunile de culoare

Noi dezvăluiri arată exact când se lansează Galaxy S21, începând cu startul campaniei de precomandă și până la apariția noului flagship Samsung pe rafturile magazinelor.

Am aflat deja din zvonuri recente că Samsung plănuiește să ia fața competiției lansând noua serie Galaxy în luna ianuarie și nu februarie, cum a fost cazul în anii anteriori. Vestea a stârnit deja o furtună printre ceilalți jucători din piața smartphone, nevoiți acum să-și ajusteze propriul calendar de lansări după ritmul impus de producătorul dominant.

când se lansează Galaxy S21

Potrivit unei surse credibile de informații pe tema produselor Samsung, sud-coreeni vor anunța oficial noile modele Galaxy S21, S21+, S21 Ultra în data de 14 ianuarie, tot atunci având startul și campania de precomandă. Dacă nu apar alte surprize, lansarea oficială va avea loc pe 29 ianuarie 2021, cu stocuri mai mult sau mai puțin limitate de telefoane disponibile în magazine. Tot de atunci, o parte dintre fanii Samsung care s-au înscris în campania de precomandă vor începe să primească telefoanele Galaxy S21 comandate.

Când se lansează Galaxy S21

Opțiunile de culori disponibile vor fi negru, alb, gri, argintiu, violet și roz. Cel puțin la momentul lansării, Galaxy S21 nu va putea fi comandat în variantă de culoare verde, auriu, sau alte culori mai „exotice”.

Având în vedere evoluția alarmantă și impredictibilă a pandemiei COVID-19, data când se lansează Galaxy S21 5G este departe de a fi o certitudine. La fel poate fi spus și despre stocurile de telefoane alocate pentru diverse regiuni ale lumii, decizia Samsung de a devansa cu o lună calendarul obișnuit putând cauza sincope în aprovizionarea piețelor de desfacere mai puțin importante.

când se lansează Galaxy S21

Alte motive de îngrijorare sunt date și de timpul scurt pe care Samsung îl are la dispoziție pentru dezvoltare, testare și validarea produsului final, probabilitatea ca anumite probleme rămase nerezolvate să umbrească succesul lansării fiind destul de mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult