Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra primesc imagini si calendar de lansare neoficial

19.10.2020
Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra primesc imagini si calendar de lansare neoficial

Potrivit ultimelor zvonuri, Samsung va prezenta noua serie Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra chiar la începutul anului viitor, disponibilitatea în magazine urmând să fie asigurată înainte până la debutul primăverii.

Am aflat deja despre noul flagship Samsung că ar putea veni echipat cu acumulatori furnizați de un producător din China și nu Samsung SDI, divizia companiei sud-coreene specializată în producerea de baterii. Coincidență sau nu, alte indicii extrase din documente publicate pe site-ul autorității CCC, responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicații wireless pentru comercializare pe piața din China, arată că încărcarea rapidă de pe Galaxy S21 ar putea fi mai lentă decât a concurenţei.

Galaxy S21

Când se lansează Galaxy S21

Ajungând și la vești ceva mai bune, Samsung pare că va anunța oficial noua serie Galaxy S21 încă de la începutul lunii ianuarie, disponibilitatea în magazine urmând să fie asigurată cel mai târziu în prima parte a lunii februarie 2021.

Ilustrând modelele S21 și 21 Ultra, randările aparent generate pe baza schițelor oficiale create de Samsung confirmă designul cu ecran infinity-O, fără margini curbate. Astfel, modelul standard Galaxy S21 va avea ecran de 6.2 inch și o carcasă cu dimensiuni 151.7 x 71.2 x 7.9~9.0mm, aproape identice cu predecesorul S20.

Galaxy S21

Galaxy S21+ vine cu ecran de 6.7 inch, respectiv 6.7 inch pentru modelul S21 Ultra, strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 165.1 x 75.6 x 8.9~10.8mm. Exceptând înălțimea sa destul de mare, tot ce știm despre camera foto este că va avea senzor principal de 108MP și modul ultra-wide de 12MP, respectiv modul cu tehnologie Periscope și pentru funcția zoom.

Zvonuri mai vechi descriau succesorul lui Galaxy S20 drept un smartphone cu stylus S Pen în pachetul cu accesorii. În timp ce această posibilitate nu poate fi exclusă complet, randările circulate până acum nu ilustrează pe carcasa telefonului și prezența unui slot dedicat pentru stylus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult