Când se lansează Honor 50 în Europa, model cu servicii Google și cameră de 108 megapixeli

01.10.2021
Când se lansează Honor 50 în Europa, model cu servicii Google și cameră de 108 megapixeli

Seria de telefoane Honor 50, anunțată oficial încă din vară, are acum o dată oficială la care va ajunge în magazinele din Europa. Dispozitivele din gama mid-range premium de la Honor vor fi lansate în piețele în care compania încă deține canale oficiale de distribuție începând cu data de 26 octombrie. Acestea vor fi primele modele Honor care sunt livrate cu servicii Google din fabrică din ultimii doi ani, după o perioadă în care brandul a fost supus restricțiilor SUA alături de Huawei.

Honor 50 vine în curând și în Europa

Seria Honor 50 beneficiază de un chipset Snapdragon 778G, un model superior de medie, care oferă performanță înaltă în această categorie de produse. De asemenea, telefoanele folosesc ecrane OLED de 6,5” cu refresh rate la 120 Hz, cât și o cameră principală cu senzor de 108 megapixeli. Pe partea din față, camera frontală are o rezoluție de 32 megapixeli. Desigur, sistemul de operare este Android 11, urmând ca versiunea Android 12 să fie disponibilă cândva după lansarea oficială a sistemului de operare.

Se pare însă că debutul seriei va fi făcut doar cu modelul Honor 50, fără modelul „Pro”. De asemenea, gama de telefoane flagship Honor Magic3 va mai întârzia, întrucât nu a fost încă confirmată o dată de lansare în Europa pentru acestea.

Primele piețe care vor primi Honor 50 în afara Chinei sunt Regatul Unit și țările din Uniunea Europeană care au distribuție Honor. Următoarele la rând sunt Rusia, Emiratele Arabe Unite, America de Sud și Malesia.

Recent, Counterpoint a plasat Honor pe locul al treilea în clasamentul celor mai mari producători de smarpthone-uri de pe piața din China. Această performanță a fost atinsă în doar câteva luni de când Honor a devenit brand independent, complet separat de fosta companie-mamă, Huawei.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult