Când se lansează HTC One Max, noul smartphone echipat cu senzor de amprente

Când se lansează HTC One Max, noul smartphone echipat cu senzor de amprente

HTC pregăteşte lansarea unui nou smartphone de top bazat pe Android. HTC One Max este primul smartphone din oferta companiei ce include senzor de amprente, alăturat unui pachet de dotări deja impresionant.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Wall Street Journal, HTC One Max va fi prezentat oficial în data de 15 octombrie, producătorul sperând ca ecranul de 5.9 inch cu rezoluţie 1080p şi designul ales să convingă cât mai mulţi dintre cumpărătorii rămaşi neimpresionaţi de ofertele competiţiei. În afara ecranului puţin mai mare decât cel instalat pe modelul Galaxy Note 3, HTC One Max vine cu o configuraţie bazată pe acelaşi chipset Snapdragon 800, ajutat cu 2GB memorie RAM.

HTC One Max

Spre deosebire de rivalul iPhone 5S, care integrează senzorul de amprente cu butonul Home de sub ecran, HTC One Max mută acest accesoriu pe spatele carcasei. Mai multe detalii despre utilitatea noului cititor de amprente vom afla însă de la evenimentele de prezentare organizate simultan săptămâna viitoare, la Taipei şi Hong Kong.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult