Caracteristicile smartphone-ului Samsung Galaxy A9 Pro au apărut în AnTuTu

29.02.2016
Caracteristicile smartphone-ului Samsung Galaxy A9 Pro au apărut în AnTuTu
Sasmung va lansa în curând un nou smartphone din categoria medie, Galaxy A9 Pro. Dispozitivul a fost trimis pentru teste în India, iar caracteristicile sale tehnice au apărut la scurt timp în testul AnTuTu.
 
A9 Pro rulează Android 6.0.1, are un ecran cu rezoluţie HD (1.080p), procesor Qualcomm Snapdragon 652, grafică Andreno 510, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card microSD), cameră de 16 MP şi baterie de 4.000 mAh. 
 
 
Este foarte posibil ca noul model să debuteze pe piaţă după ce vârfurile de gamă Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge ajung în magazine. Asta deoarece probabil compania vrea ca acestea să fie primele sale dispozitive cu Android 6.0 care debutează pe piaţă. 
 
Samsung a lansat Galaxy A9, cel mai mare terminal din seria A, în decembrie 2015. Modelul este disponibil doar pe piaţa din China. De aceea, este foarte posibil ca A9 Pro să nu ajungă nici el în Europa pe căi oficiale. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult