Cât a plătit OnePlus pentru ca smartphone-urile sale să apară în serialul „House of Cards”

08.03.2016

„House of Cards” este unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, iar acest lucru face seria foarte atractivă pentru companiile care doresc să se promoveze în faţa unei audienţe mari.

Compania chineză OnePlus a anunţat că a plătit 300.000 de dolari pentru ca smartphone-urile sale să apară în sezonul patru al serialului.

Mişcarea este una interesantă, deoarece compania OnePlus este cunoscută pentru faptul că nu investeşte aproape deloc în marketing. În schimb, lansează noi modele de telefoane care pot fi comandate printr-un sistem bazat pe invitaţii. Această strategie a dat roade, deoarece a generat un interes ridicat pentru telefoanele OnePlus. 

Acesta nu este primul producător chinez de smartphone-uri care se promovează în show-uri americane. Oppo a încheiat anul trecut un parteneriat cu „America’s Next Top Model”, iar Vivo Electronics a plasat un model X5 Pro în filmul „The Martian”. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult