Cat Phones anunţă Cat S52, un telefon rugged cu preţ accesibil

29.10.2019
Cat Phones anunţă Cat S52, un telefon rugged cu preţ accesibil

Subţire şi rezistent, Cat S52 este versiunea mai compactă şi mai puţin avansată a seriei S61 adresată profesioniştilor. Ceva mai subţire şi la fel de bine protejat, Cat S52 combină rezistenţa la standarde militare cu un design-ul unui telefon comod de purtat în buzunar.

Carcasa de 9,69 mm grosime şi greutate de 210g este întărită folosind un cadru de aluminiu de înaltă calitate şi placă posterioară din cauciuc TPU, anti-alunecare, care oferă un aspect elegant. Ecranul este protejat folosind sticlă Gorilla 6 încastrată sub o margine de protecţie. Pentru rezistenţă sporită la uzură, carcasa este prevăzută cu taste fizice integral metalice şi conectori impermeabili.

Comparat cu alte telefoane din categoria rugged, Cat S52 foloseşte un design de carcasă supus unei testări riguroase, folosind 30 de căderi pe o suprafaţă de oţel, de la înălţimea de 1,5 metri, inclusiv căderi pe fiecare latură şi colţ. Telefonul este rezistent la murdărie şi la praf şi poate fi scufundat complet în apă.

Cat S52 foloseşte o configuraţie cu performanţe mid-range bazată pe chipsetul MediaTek Helio P35 (octa-core, 2.3GHz), ajutat cu 4GB memorie RAM. Telefonul dispune de 64GB memorie internă, suport dual SIM + slot microSD, conectivitate Bluetooth 5.0, Wi-Fi AC dual-band, modul NFC, receptor GPS, cameră foto principală de 12MP şi senzor de amprente pe spatele carcasei. La partea din faţă găsim un ecran IPS cu rezoluţie HD+ şi cameră frontală de 8MP.

Din considerente de reducere a greutăţii, capacitatea acumulatorului a fost limitată la 3100 mAh, suficient pentru 1-2 zile de utilizare.

Cat S52 are un preţ recomandat de 499 euro şi va fi disponibil începând cu data de 12 noiembrie pe site-ul companiei producătoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult