Câţi români şi-ar lua iPhone 3G S? Americanii au golit stocurile

15.06.2009
Câţi români şi-ar lua iPhone 3G S? Americanii au golit stocurile

Americanii trăiesc evenimentele la maxim, indiferent de ce se întâmplă în rest. Iar pentru majoritatea americanilor, a trăi la maxim înseamnă a avea asupra lor unul sau mai multe produse Apple. O dovedeşte frenezia cu care s-au repezit să-şi rezerve noul iPhone 3G S, cu o săptămână înainte ca acesta să ajungă în vitrinele magazinelor AT&T (AT&T – operator de telefonie mobilă şi unul dintre prinicipalii furnizori de telefoane Apple pe continentul nord-american).

Stocurile AT&T au fost astfel epuizate rapid. Precomenzi se fac în continuare, doar că toţi cei care şi-au rezervat iPhone 3G S după data de 12 iunie nu vor primi pacheţelul pe 19 iunie (prima zi de disponibilitate a telefonului Apple) ci vor mai avea de aşteptat câteva zile.

iPhone 3G S

Poate că anul acesta nu se mai formează acele cozi uriaşe, aşa cum la români se întâlneau pe vremea lui „Ceaşcă”. Doar că la noi erau pentru supravieţuire.

Orice s-ar întâmpla, un lucru este clar: noi trăim într-o cu totul altă lume, ceva mai cumpătată, deşi asta se întâmplă dintr-un singur motiv: lipsa banilor. Au demonstrat şi românii că imediat cum dau de bani îşi cam pierd minţile. Şi, pentru că tot vorbim de cum se vinde iPhone-ul la americani, iată şi o paralelă fictivă care ilustrează cât de mult se dau în vânt ai noştri după gadgetul californian. Graficele sunt realizate pe baza voturilor cititorilor go4it, în sondajul “Ai de gând să-ţi cumperi noul iPhone 3G S?”.

Câţi români şi-ar cumpăra iPhone 3G S?

De ce si-ar cumpara?

De ce nu si-ar cumpara?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News