Caviar lansează primele iPhone 13 „de lux” într-o serie dedicată ceasurilor Rolex. Cel mai ieftin e 6.800 dolari

22.09.2021
Caviar lansează primele iPhone 13 „de lux” într-o serie dedicată ceasurilor Rolex. Cel mai ieftin e 6.800 dolari

Caviar, compania de bijuterii, telefoane și accesorii personalizate din Rusia, a anunțat primele modele iPhone 13 „de lux” din oferta sa. Este vorba despre o nouă serie de telefoane dedicată fanilor ceasurilor de mână, care include cinci modele. Fiecare dintre acesta este dedicate câte unui model celebru de ceas de la Rolex, fiind folosite materiale și decorațiuni care să completeze felul în care arată ceasurile. Colecția se numește „Pair of Kings”, întrucât creatorul său Sergey Kitov, fondatorul Caviar, consideră Rolex drept „regele ceasurilor”, iar Caviar este „regele telefoanelor și accesoriilor personalizate”.

Caviar propune telefoane iPhone 13 Pro asortate cu ceasuri de la Rolex

Modelele propuse de Caviar se numesc Olive Rays, Dark Sky, Meteorite, Benvenuto și Yacht Club și au prețuri care variază de la 6,830 dolari la 25.080 dolari americani. Poți alege de pe pagina produselor dacă vrei un iPhone 13 Pro sau Pro Max și oricare dintre variantele de stocare, între 128 GB și 1 TB. Desigur, prețul variază în funcție de modelul ales.

Olive Rays este realizat pentru a fi folosit alături de ceasurile din colecția Rolex Datejust. Modelul prezentat este decorat cu aur și titan, în culori auriu, argintiu și verde, dar culorile pot fi personalizate în funcție de culoarea ceasului.

Dark Sky este un model potrivit alături de Rolex Sky Dweller și vine placat cu aur și lemn de stejar, cât și titan în zona camerelor foto.

Meteorite este ceasul realizat pentru a se asorta cu Cosmograph Daytona de la Rolex și folosește piatră de meteorit, titan și fibră de carbon pentru construcție.

Benvenuto este un telefon inspirat de Rolex Cellini și folosește aur alb de 18 karate, aur roz de 18 karate și piele de crocodil pentru partea din spate.

Nu în ultimul rând, avem Yacht Club, modelul care se potrivește cel mai bine cu ceasurile Rolex Yacht Master II. Acesta folosește diverse metale, de la titan la email de bijuterii pentru a realiza un capac care să semene cu cureaua originală a ceasului.

Acestea nu sunt primele și cu siguranță nu sunt nici ultimele modele pe care Caviar le va produce. Fiecare model este disponibil în cantitate limitată de numai 99 de unități și se produc exclusiv la comandă.

sursa: Caviar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult