Cel mai probabil Apple nu va lansa un succesor pentru modelul iPhone SE în prima parte a anului viitor

07.11.2016
Cel mai probabil Apple nu va lansa un succesor pentru modelul iPhone SE în prima parte a anului viitor

Apple nu va lansa un nou model iPhone SE în prima parte a anului viitor, potrivit reputatului analist specializat pe Apple Ming-Chi Kuo de la KGI Securities. Compania nu va dezvolta un al doilea model prea repede pentru a păstra o marjă de profit ridicată, după debutul pe piaţă al iPhone 7, crede Kuo.

 

Modelul iPhone SE a fost lansat în luna martie a acestui an. Telefonul are caracteristici tehnice similare cu iPhone 6s şi carcasă identică cu iPhone 5s. Analistul de la KGI Securities crede că iPhone SE s-a vândut bine.

 

 

Smartphone-ul iPhone SE dispune procesor Apple A9, 2 GB memorie RAM, cameră foto de 12 megapixeli (care nu iese în relief) şi vine în variantele de culoare Space Grey, Silver, Gold şi Rose Gold. Cu toate acestea, există câteva diferenţe comparativ cu iPhone 6s. iPhone SE nu integrează tehnologia 3D Touch, nici camera foto frontală de 5 megapixeli.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult