Cele mai impresionante imagini cu iPhone 14 Pro (concept). VIDEO

03.04.2022

Publicația olandeză LetsGoDigital, care se ocupă de obicei cu dezvăluirea produselor brevetate de către companii precum Apple și Samsung, face și unele dintre cele mai calitative modele 3D cu acestea, iar cele pentru iPhone 14 Pro par să fie (aproape) perfecte. LetsGoDigital a publicat un clip de prezentare care este atât de bine realizat, încât parcă a fost lansat de către Apple, în care putem vedea design-ul (probabil) final al telefonului, realizat pe baza celor mai recente planuri care au fost scăpate pe internet.

iPhone 14 Pro nu va fi semnificativ diferit la exterior față e 13 Pro-ul din 2021

LetsGoDigital a realizat aceste imagini în parteneriat cu TechnizoConcept, iar proporțiile și noile particularități ale dispozitivelor au fost realizate în mare detaliu într-un software de modelare 3D. Rezultatele sunt impresionante, însă nu sunt tocmai surprinzătoare. Deja am văzut multiple leak-uri care vorbesc despre iPhone 14 Pro, care se pare că nu va avea un design semnificativ diferit față de iPhone 13 Pro din prezent.

În afară de înlocuirea notch-ului din display cu un decupaj dublu, unul pentru Face ID și unul pentru camera frontală, telefonul arată aproape identic cu iPhone 13 Pro din prezent. Modulul de cameră ar putea fi puțin mai mare, însă în rest, marginile metalice și poziția butoanelor par să fie identice.

iphone-14 pro

Cei din spatele acestor imagini și-au luat și câteva libertăți creative atunci când vine vorba despre culori, întrucât prezintă telefoanele pe Gri, auriu, verde și un arămiu similar cu Burgundy Red de pe Galaxy S22 Ultra.

Se zvonește că iPhone 14 Pro va veni la pachet cu cipul Apple A16 Pro, un model realizat pe arhitectură de 4nm, dar și cu o cameră principală de 48 megapixeli, față de cea de 12 megapixeli din prezent. Lansarea este așteptată în luna septembrie, iar prețul ar putea să crească cu 100 dolari/euro față de generația anterioară.

sursa: LetsGoDigital

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult