Cineva a încercat să vândă un OnePlus 9 pe eBay, dar a făcut o greșeală gravă. GALERIE FOTO

28.12.2020
Cineva a încercat să vândă un OnePlus 9 pe eBay, dar a făcut o greșeală gravă. GALERIE FOTO

Nu au trecut decât câteva zile de la primele fotografii reale cu un prototip OnePlus 9, următorul smartphone de top al producătorului chinez. Se pare însă că cel care are telefonul în posesie dorește să facă și profit de pe urma acestui dispozitiv, așa că l-a listat pentru vânzare pe eBay. Desigur, la scurt timp după ce a pus telefonul la vânzare, acesta a și dispărut, fără ca o tranzacție să fie încheiată. Se pare că acest „leaker” nu a fost destul de precaut, lăsând în fotografii codul de serie, care face dispozitivul ușor de identificat.

Un prototip de OnePlus 9 a ajuns deja la vânzare

Există însă și o parte bună în această situație. Cu această ocazie, fotografiile cu telefonul confirmă validitatea informațiilor precedente și ne oferă o privire mai bună asupra design-ului exterior, cu imagini la o calitate mai înaltă. Putem vedea că este vorba despre un prototip, nu un model final, pentru că logoul OnePlus de pe spate este diferit de cel pe care îl cunoaștem. Multe companii apelează la astfel de practici pentru a evita recunoașterea dispozitivelor în public, atunci când sunt testate.

Totuși, design-ul este în mare parte final. Avem un modul de cameră nou, inspirat parcă de camerele modelelor iPhone din ultimii doi ani. Modulul este ieșit în relief și are un fundal de culoarea telefonului, iar apoi, fiecare cameră în parte iese și mai mult în relief, cu un inel metalic în jurul obiectivului. Cea de-a treia cameră, probabil una de tip macro, sau de adâncime, este însă la nivel cu modulul principal.

Listarea punea telefonul la vânzare la un preț de 3.000 de dolari americani, probabil de vreo 4 sau 5 ori mai mare decât prețul pe care telefonul îl va avea atunci când va ajunge oficial în magazine. Greșeala care a dus cel mai probabil la identificarea telefonului și celui care încearcă să îl vândă este însă în fotografia cu ecranul telefonului. În partea de jos apare un cod serial, care este unic și care apare doar pe telefoane prototip, de test.

Configurația hardware, confirmată din nou

Tot aceste imagini dezvăluie și faptul că modelul de bază va fi echipat cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă, la fel ca dispozitivele OnePlus din ultimii doi ani. Astfel, doar procesorul va fi semnificativ diferit. Desigur, este vorba despre Snapdragon 888, noul chipset de top de la Qualcomm.

Lansarea seriei OnePlus 9 este așteptată cândva în primăvară, cu trei modele de data aceasta. Pe lângă OnePlus 9, producătorul ar putea lansa un OnePlus 9 Pro, cu ecran curbat și cameră îmbunătățită, cât și un OnePlus 9 Lite, care ar putea beneficia de un ecran puțin mai slab, dar cu aceeași performanță de procesare de top.

sursa: eBay, via Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult