Cineva a publicat pe Weibo o listă cu presupusele caracteristici tehnice ale Galaxy S8: Ecran 4K şi cameră de 30 MP

27.09.2016
Cineva a publicat pe Weibo o listă cu presupusele caracteristici tehnice ale Galaxy S8: Ecran 4K şi cameră de 30 MP
Pe reţeaua de microblogging chineză Sina Weibo circulă o listă cu presupusele caracteristici tehnice ale Galaxy S8, smartphone-ul vârf de gamă pe care Samsung îl va lansa anul viitor. Potrivit acesteia, terminalul va avea un ecran 4K VR-ready cu diagonala de 5,2 inchi şi chipset Exynos 8895 cu grafică ARM Mali-G71. 
 
Mai mult, Galaxy S8 va avea, potrivit listei menţionate, 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB şi baterie de 4.200 mAh, necesară pentru a susţine ecranul cu rezoluţie foarte mare. 

Însă, detaliul care atrage atenţia este camera principală de 30 MP, cu stabilizare optică a imaginii. Cea frontală, pentru selfie-uri, va avea, potrivit acestei surse, senzor de 9 MP. Aici este un semn de întrebare. Alte zvonuri menţionează un sistem dual-camera pe Galaxy S8

 
Toate aceste caracteristici nu sunt ieşite din comun, dar apare ceva ce nu prea are sens. Potrivit listei, Galaxy S8 va include un videoproiector, o caracteristică care nu s-a bucurat de prea mare succes până acum pe puţinele smartphone-uri pe care a fost prezentă. 
 
Conform zvonurilor, Samsung va grăbi lansarea Galaxy S8 pentru a trece peste momentul dificil reprezentat de incidentul Galaxy Note7. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult