Clanul Samsung – cu mic, cu mare în Barcelona

Clanul Samsung – cu mic, cu mare în Barcelona

Sony Ericsson s-a prezentat cu o ofertă serioasă la Mobile World Congress – nu mai puţin de şapte telefoane noi, despre care cu o săptămână înainte de deschiderea târgului nu se ştia mai nimic. Cum era de aşteptat şi Samsung a venit cu o mulţime de telefoane, dar spre deosebire de SE aceştia nu impresionează, multe dintre ele fiind deja cunoscute, unele chiar de anul trecut.

Cele mai promovate şi totodată interesante modele sunt Samsung U900 Soul (bannerele din jurul complexului sunt grăitoare), Samsung G810 şi Samsung P960.

Samsung G810 nu este altceva decât un G800 îmbunătăţit cu sistem de operare Symbian şi ecran de 2.6 inch. Camera foto integrată se doreşte a fi una dintre cele mai performante la ora actuală, cu ai ei 5 MP rezoluţie plus zoom optic 3x.

Samsung G810

Samsung P960 Următorul slider high-end, Samsung P960, se remarcă prin tuner-ul TV DVB-H integrat. Pe mine însă mă lasă rece, din cauză că în România nu este deocamdată posibilă recepţionarea transmisiilor digitale terestre.

Alături de terminalele menţionate, vă propun să aruncaţi o privire la specificaţiile celorlalte Samsung-uri prezente în Barcelona: G400, F480, F400, L770, J700, L200, J150, E251, i200. Nu aduc ceva revoluţionar, dar se adresează segmentelor mainstream (probabil aici ne încadrăm majoritatea) şi low-end. Unele modele le-am omis intenţionat, deoarece ele sunt destinate doar pieţelor din Asia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News