Un iPhone 11 Pro Max oferit amantei a dus la arestarea unui bărbat

06.11.2020
Un iPhone 11 Pro Max oferit amantei a dus la arestarea unui bărbat
Foto: Global Times Nigeria

O tânără care era amanta unui bărbat însurat ar fi provocat reținerea acestuia de către poliție, din cauza unui smartphone iPhone 11 Pro Max.

Incidentul s-a petrecut în Nigeria, una dintre cele mai bogate țări din Africa. Mai Gemu, un vecin al amantei bărbatului, a povestit incidentul pe Twitter. Potrivit lui, acesta a mers incognito la locuința femeii ei și a prins-o cu un alt bărbat.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

După ce a prins-o „în flagrant”, bărbatul i-a luat femeii telefonul. Ulterior, amanta l-a raportat la poliție, care l-a reținut a doua zi.

Poate să păstreze casa primită, dar nu și smartphone-ul iPhone 11 Pro Max

Anchetatorii au descoperit că bărbatul, a cărui soție locuiește în Marea Britanie, îi mai cumpărase tinerei o casă, un spațiu pentru un magazin și multe alte lucruri scumpe. El i-a spus că poate să le păstreze, dar a refuzat să îi returneze telefonul iPhone 11 Pro Max.

Citește și: O tânăra cu ochi de vultur a observat ceva în selfie-ul trimis de iubit. I-a spus apoi: Relația noastră s-a terminat!

Smartphone-urile Apple sunt solicitate de amante de la cei cu care au o relație. O femeie din China carea avea 20 de iubiţi a cerut de la fiecare câte un iPhone 7, apoi a vândut telefoanele.

Sursa: Global Times Nigeria

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult