Un iPhone 11 Pro Max oferit amantei a dus la arestarea unui bărbat

06.11.2020
Un iPhone 11 Pro Max oferit amantei a dus la arestarea unui bărbat
Foto: Global Times Nigeria

O tânără care era amanta unui bărbat însurat ar fi provocat reținerea acestuia de către poliție, din cauza unui smartphone iPhone 11 Pro Max.

Incidentul s-a petrecut în Nigeria, una dintre cele mai bogate țări din Africa. Mai Gemu, un vecin al amantei bărbatului, a povestit incidentul pe Twitter. Potrivit lui, acesta a mers incognito la locuința femeii ei și a prins-o cu un alt bărbat.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

După ce a prins-o „în flagrant”, bărbatul i-a luat femeii telefonul. Ulterior, amanta l-a raportat la poliție, care l-a reținut a doua zi.

Poate să păstreze casa primită, dar nu și smartphone-ul iPhone 11 Pro Max

Anchetatorii au descoperit că bărbatul, a cărui soție locuiește în Marea Britanie, îi mai cumpărase tinerei o casă, un spațiu pentru un magazin și multe alte lucruri scumpe. El i-a spus că poate să le păstreze, dar a refuzat să îi returneze telefonul iPhone 11 Pro Max.

Citește și: O tânăra cu ochi de vultur a observat ceva în selfie-ul trimis de iubit. I-a spus apoi: Relația noastră s-a terminat!

Smartphone-urile Apple sunt solicitate de amante de la cei cu care au o relație. O femeie din China carea avea 20 de iubiţi a cerut de la fiecare câte un iPhone 7, apoi a vândut telefoanele.

Sursa: Global Times Nigeria