VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

Autor: Alex Manole 03.11.2020
VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

O tânără a descoperit că iubitul ei o înșela datorită unui selfie pe care acesta i l-a trimis prin intermediul aplicației Snapchat.

Sydney Kinsch a descris incidentul într-o postare făcută pe TikTok.

Femeia a observat, în selfie-ul trimis de prietenul ei, cu care era într-o relație de patru ani, reflexia picioarelor unei femei. Aceasta se afla în mașina iubitului ei. „Verificați reflexiile din ochelarii de soare ai iubiților voștri, doamnelor”, este sfatul pe care Sydney îl dă altor femei.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

Inițial, bărbatul a spus că în imagine apare partenera unui prieten comun. Ulterior, însă, Kinsch a descoperit că iubitul ei vorbea cu cinci femei pe diferite platforme online.

„Nu știu de ce și-a pus ochelarii de soare, nu este un tip prea deștept”, a comentat cineva.

@sydneykinschcheck the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ ##fyp♬ original sound – Mandy Patinkin and Kathryn G

Nu este primul caz în care un selfie duce la ruperea unei relații. Un utilizator a publicat pe o reţea de socializare modul în care şi-a prins iubita infidelă în timp ce îl înşela cu un alt bărbat.

Citește și: Gadgeturile şi serviciile folosite de cei care înşală pentru a comunica cu persoanele cu care au o aventură

Tânăra era plecată în deplasare în alt stat, iar când a ajuns la hotel i-a trimis prietenului o imagine provocatoare, în care îi spunea că se pregăteşte să intre la duş, deoarece de abia a ajuns la hotel.

El i-a cerut să continue, iar în a doua poză trimisă de femeie a sesizat un detaliu aparent minor. Se vedea un colţ dintr-o geantă de voiaj (vezi galeria foto) care nu îi aparţinea tinerei.

Sursa: New York Post