Cum ar putea arăta Galaxy S10 Lite, versiunea mai ieftină a modelului S10

04.11.2019
Cum ar putea arăta Galaxy S10 Lite, versiunea mai ieftină a modelului S10

Dezvăluită în urmă cu aproape 9 luni, familia Galaxy S10 ar putea să primească încă o adiţie, luând forma unei smartphone cu design împrospătat şi performanţe comparabile modelului de top S10.

Cu puţine luni rămase până la debutul următoarei generaţii Galaxy S11, decizia Samsung de a lansa încă un produs din seria Galaxy S10 poate părea neinspirată, însă vizează o categorie de utilizatori pentru care saltul la modelul de top reprezintă un efort de buget prea mare.

Aparent, confirmat cu un brevet acordat pentru Samsung în luna octombrie, S10 Lite împrumută pentru partea din faţă elemente de design împrumutate de la seria Galaxy S10+, respectiv Galaxy S9 pentru partea din spate. Schiţele furnizate descriu un smartphone cu ecran Infinity-O de tip perforat, având margini curbate şi ramă verticală foarte îngustă.

Potrivit informaţiilor obţinute din alte surse, configuraţia foloseşte un ecran AMOLED de 6.7” şi cameră frontală cu rezoluţie 10MP + 8MP. La partea din spate găsim o cameră foto cu rezoluţie 48MP + 12MP, al doilea senzor dispunând de lentile wide-angle.

La fel ca modelul standard Galaxy S10, modelul S10 Lite ar urma să folosească o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 855, ajutat cu 8GB memorie RAM. Memoria internă de 128GB va putea fi suplimentată cu până la 512GB, ataşând un card microSD. Oferta este completată cu un acumulator de 4500mAh şi suport pentru încărcare rapidă folosind noul adaptor AC cu putere de 45W, probabil livrat de Samsung ca accesoriu opţional. Din păcate, schiţele furnizate nu prevăd ieşire pentru căşti.

Este aşteptat ca Samsung să livreze noul Galaxy S10 Lite împreună cu versiunea Android 10 şi interfaţa One UI 2.0. Preţul ar putea fi în zona de 649-699 dolari, Samsung concurând astfel seria iPhone 11.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult