Cum ar putea arăta următorul model iPhone X, folosind îmbunătăţirile permise de noile tehnologii Apple

23.01.2018
Cum ar putea arăta următorul model iPhone X, folosind îmbunătăţirile permise de noile tehnologii Apple

După ce zvonuri recente au dezvăluit că Apple pregăteşte mai multe modele iPhone inspirate de iPhone X, a rămas doar o chestiune de timp până ce indiciile lăsate de apariţia unor noi tehnologii şi componente mai bine miniaturizate vor contura o imagine aproximativă asupra îmbunătăţirilor pregătite de Apple la partea de design.

Astfel, apariţia unui nou modul pentru camera foto care integră şi funcţionalitatea Face ID, asigurată cu un senzor separat la modelul actual, ar permite reducerea semnificativă a „bretonului” decupat din ecranul telefoanelor iPhone X.

O altă îmbunătăţire ţine de optimizarea construcţiei ecranului, făcând posibilă acomodarea într-o carcasă cu ramă şi mai îngustă decât întâlnim la modelul actual. În cele din urmă, Apple ar putea face trecerea la un design care extinde ecranul OLED peste marginile carcasei, deschizând noi posibilităţi pentru afişarea mesajelor de notificare şi interacţiune cu interfaţa iOS.

Deocamdată, următorul iPhone X pare că va fi o versiune optimizată a modelului actual, care reduce uşor dimensiunile carcase fără a micşora suprafaţa ecranului. Totodată, miniaturizarea şi contopirea anumitor componente lasă flexibilitate sporită pentru reducerea costurilor de fabricaţie, un pas necesar pentru a aduce dotările iPhone X în domeniul de preţuri ocupat în prezent de iPhone 8.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult