Cum ar putea arăta versiunea cu ecran de 6.5” a lui iPhone X

Cum ar putea arăta versiunea cu ecran de 6.5” a lui iPhone X

Apple nu abandonează strategia cu care ne-a obişnuit în ultimii ani, continuând seria iPhone X cu variaţii ale designului iniţial, adaptat pentru diverse mărimi de ecran şi categorii de preţ.

Dacă ne luăm după designul aproape identic versiuni iPhone X deja lansată, modelul iPhone cu ecran de 6.5” va lua aproape cu certitudine numele iPhone X Plus. Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, acesta primeşte un ecran OLED de calitate premium, decupat la partea de sus pentru a face loc senzorului Face ID.

Construcţia aproape identică modelului actual prevede o cameră foto cu lentile grupate pe verticală şi o ramă chiar mai îngustă în jurul ecranului.

Si de această dată, senzorul de amprente nu se regăseşte pe carcasa cu dimensiuni 157.5×77.4×7.7mm, dominată la partea din faţă de ecranul OLED. Exceptând camera foto, singurul element distinctiv la partea din spate este logoul Apple aplicat pe interiorul scutului din sticlă minerală.

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult