Cum arată Galaxy A52 la interior (VIDEO)

18.03.2021
Cum arată Galaxy A52 la interior (VIDEO)

Samsung arată procesul de asamblare și componentele noului telefon Galaxy A52, într-un clip publicat chiar pe canalul oficial de YouTube.

Samsung a dezvăluit în urmă cu puțin timp noile modele Galaxy a52, A52 5G și A72, cu dotări semnificativ îmbunătățite față de generația anterioară.

Prezentarea oficială continuă pe YouTube cu un clip numit „Assembling the Galaxy A52”. Cu o formă de prezentare cinematică, clipul arată diversele componente aparținând unităților Galaxy A52, care sunt „asamblate manual” în timp ce specificațiile dispozitivului sunt afișate pe ecran.

După ce camera se rotește peste o masă care conține piese de pe telefon, vedem modulul ecranului  Super AMOLED de 6,5 inch. Cu rezoluție FHD+, acesta suportă rată de refresh la 90Hz pe modelul 4G și 120Hz pe unitatea 5G.

Pentru a ajuta la disiparea căldurii, telefonul folosește un sistem de răcire bazat pe tehnologie heat-pipe, două astfel de elemente cu forma unor tuburi din cupru aplatizate putând fi observate pe masă.

Samsung promite până la două zile de autonomie, atât pe Galaxy A52, dar și Galaxy A52 5G. Ambele modele vin cu acumulator de 4500mAh care acceptă încărcare rapidă de 25W. Totuși adaptorul AC inclus în pachetul cu accesorii poate livra doar 15W.

În spatele perforației vizibilă la colțul ecranului se află o cameră de 32MP. În spate găsim o cameră principală de 64MP, cameră ultra-wide de 12MP, cameră Macro de 5MP pentru poze de aproape și un senzor de profunzime de 5MP.

Platforma de procesare are la bază chipsetul Snapdragon 720G, ajutat cu 4GB / 6GB / 8GB de memorie RAM și 128/256 GB stocare internă. Modelul 5G primește chipsetul de Snapdragon 750G și este disponibil cu 6GB / 8GB de memorie RAM și 128 GB / 256 GB de stocare internă.

Ambele versiuni au scanner de amprente sub-afișaj și difuzoare stereo, oferă suport pentru un card microSD (până la 1 TB capacitate) și da mufă pentru căști de 3,5 mm.

Asamblat într-o carcasă etanșă, Galaxy A52 poate fi scufundat la o adâncime de 1 metru timp de până la 30 de minute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult