Cum arată Galaxy Mega 7.0, noua tabletă Samsung propusă ca înlocuitor pentru smartphone

Cum arată Galaxy Mega 7.0, noua tabletă Samsung propusă ca înlocuitor pentru smartphone

Una din primele companii ce s-a aventurat în a lansa telefoane cu ecrane mari, Samsung este pe cale demonteze definitiv graniţa între smartphone şi tablete. După cum se vede şi din imaginea oferită, Samsung Galaxy Mega 7.0 (sau Mega 2) ia forma unui smartphone gigant, având întreg repertoriul de funcţii pe care le-am aştepta de la un dispozitiv din această categorie, inclusiv cea de telefonie.

Cu design inspirat de modelul Galaxy Note 3, noul Samsung Galaxy Mega 7.0 este de fapt o versiune supradimensionată a predecesorului Mega 6.3. Din păcate în afara de aspectul carcasei şi mărimea ecranului restul specificaţiilor rămân un mister. Probabil, avem de-a face tot cu o configuraţie mid-range, similară actualelor modele Galaxy Mega 6.3 şi 5.8: CPU quad-core cu o frecvenţă de 1,2 GHz, 1,5 GB de memorie RAM, camere foto cu senzori de 8MP şi 2 MP, slot MicroSD şi modem radio 3G/4G. Rezoluţia ecranului nu este impresionantă, lucru de aşteptat ţinând cont de gama din care acest telefon va face parte: 1280 x 720 pixeli.

Samsung Galaxy Mega 7.0

Din păcate cei interesaţi de acest telefon gigantic care nu prea se mai deosebeşte cu nimic de o tabletă vor trebui să aştepte evenimentul de lansare oficial pentru a afla preţul şi disponibilitatea lui Galaxy Mega 7.0 în pieţele internaţionale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult