Cum arată iPhone 12 în realitate. Primele cadre VIDEO cu telefonul

15.10.2020
Cum arată iPhone 12 în realitate. Primele cadre VIDEO cu telefonul

Apple a anunțat seria iPhone 12 în urmă cu doar două zile, iar lansarea oficială va avea loc abia peste o săptămână, pentru primele două modele: modelul standard și cel Pro. Ne așteptăm ca săptămâna viitoare, Apple să ofere telefoanele spre testare, pentru a avea review-uri disponibile în perioada lansării, însă deja primul „hands on” a avut loc. Apple a oferit telefonul către postul de televiziune american ABC News chiar a doua zi după lansare, unde Becky Worley le-a prezentat.

iPhone 12 a apărut prima dată pe video la matinalul Good Morning America

Acestea sunt primele imagini reale cu iPhone 12 care nu au ca sursă un clip video sau fotografii de presă de la Apple. Telefoanele au fost prezentate în SUA în cadrul emisiunii Good Morning America, de pe ABC News și au apărut destul de puțin în imagini, fiind vorba despre o un matinal, la care nu se uită obligatoriu publicul pasionat de tehnologie.

Becky Worley a avut la îndemână două telefoane, modelul iPhone 12 standard în culoarea albastră și modelul iPhone 12 Pro în culoarea Pacific Blue, culoarea în care apare în toate materialele de presă. Acestea par să fie identice din punct de vedere al dimensiunilor, iar toate părțile telefoanelor par a fi complet plate. Nici spatele din sticlă și nici ecranul nu ies în relief peste rama metalică exterioară.

Din față, acestea sunt similare cu modelele iPhone 11 din trecut, oferind același decupaj în ecran pentru senzorul True Depth, iar sticla de pe partea din spate este similară cu cea de pe iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Doar marginile drepte sunt complet diferite, similare cu ceea ce am întâlnit acum 10 ani pe modelele iPhone 4 și 5, unele dintre cele mai apreciate modele ale companiei.

În timp ce telefoanele nu au fost prezentate în mare detaliu, au fost amintite noutățile precum camera mai performantă și tehnologia 5G integrată în acestea. Ceilalți prezentatori ai emisiunii au criticat însă lipsa căștilor și încărcătorului din pachet.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult