Cum arată Meizu Pro 7, noul smartphone Meizu cu ecran curbat

05.07.2016
Cum arată Meizu Pro 7, noul smartphone Meizu cu ecran curbat

Toto mai populare după startul dat de Samsung prin lansarea seriei Galaxy Edge, telefoanele cu ecran curbat încep să apară şi purtând sigla altor producători, coborând tot mai mult nivelul preţurilor solicitate.

Cu preţ estimat în jurul sumei 450 dolari, Meizu Pro 7 se prezintă într-o carcasă foarte elegantă, având ecranul curbat pe ambele laturi.

Privit într-o imagine mai recentă, noul smartphone pare să aibă spatele acoperit cu sticlă de culoare neagră, întreruptă doar de lentila camerei foto şi blitz-ul LED.

Din păcate în afara logoului Meizu, cele două imaginii nu oferă alte indicii care să confirme numele Pro 7.

Momentan, lista cu specificaţii se lasă aşteptată. Ştim doar că avem de-a face cu un smartphone oferind dotări de nivel premium rulând ultima versiunea Flyme OS 6, bazată pe Android 6.

China a finalizat cel mai mare radiotelescop din lume. Cu un diametru de 500 de metri, acesta va căuta extratereştri
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult