Cum arată Moto X+1, înlocuitorul actualului top de gamă Moto X

Cum arată Moto X+1, înlocuitorul actualului top de gamă Moto X

Moto X+1, noul smartphone high-end de la Motorola, a fost surprins într-o primă serie de imagini-spion, etalând o carcasă cu formă asimetrică şi capac cu aspect de lemn.

Potrivit sursei rămase sub protecţia anonimatului, Motorola a adus deja telefonul Moto X+1 la stadiu de „prototip aproape final”. Dispozitivul se prezintă într-o carcasă cu forme similare modelului actual, păstrând inclusiv finisajul argintiu pentru rama laterală.

Motorola Moto X+1 Motorola Moto X+1

În faţă, ecranul de 5.1″ este încadrat de o ramă subţire şi flancat cu o pereche de difuzoare stereo. Conectorul pentru căşti este poziţionat în partea de sus a carcasei, alături de slot-ul pentru cartelă SIM.

Pe lateralul carcasei găsim butonul Power/Lock şi clapeta pentru volum, ambele cu formă aplatizată şi finisaj cu aspect metalic.

Mult mai interesantă este partea din spate a telefonului, unde poate fi observat noul capac de protecţie finisat cu o textură de imită lemnul. Încadrată de un inel metalic ce integrează blitz-ul dual-LED, camera foto obţine poze la rezoluţia 12MP şi filmează la rezoluţie 1080p.

Lista preliminară cu specificaţii menţionează prezenţa unui ecran Full HD, respectiv platformă cu chipset Snapdragon 800 (CPU quad-core la 2.3GHz bazat pe nucleul Krait 400 şi GPU Adreno 330), 2GB memorie RAM şi 32GB memorie internă. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 2900mAh, ce nu ar trebui să pună probleme la capitolul autonomie.

Aparent, cumpărătorii telefonului Moto X+1 vor avea de ales între mai multe variate de capace, cu finisaje şi culori diferite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult