Cum arată noul Motorola Razr 2 5G, vizualizat pentru prima dată în perspectivă la 360 de grade

24.08.2020
Cum arată noul Motorola Razr 2 5G, vizualizat pentru prima dată în perspectivă la 360 de grade

În timp ce originalul RAZR cu ecran pliabil pate fi considerat un experiment pentru Motorola, Razr 2 5G nu poate fi altceva decât produsul finit, obținut după aproape încă un an de experimente și studii de piață.

Dezvăluit încă o dată pe Twitter de celebra sursă de zvonuri Evan Blass, Motorola Razr 2 5G apare într-o nouă animație care surprinde noul telefon pliabil din aproape toate unghiurile posibile.

Servind drept mărturie pentru versatilitatea designului tip clapetă introdus de Motorola în anul 2004, cea de-a doua iterație Motorola Razr cu ecran pliabil arată aproape neschimbată față de modelul de debut.

Ușor de confundat cu predecesorul, noul telefon cu ecran pliabil păstrează același mecanism pentru balamaua ecranului, într-o formă mai puțin rigidă, reproiectată pentru o experiență de utilizare ceva mai confortabilă.

Motorola Razr 2 5G

Motorola Razr 2 5G, un rival Galaxy Z Flip

La o privire mai atentă, putem sesiza ecranul cu diagonală crescută de la 6.2 la 6.7 inch, Motorola dorind ca noul Razr să egaleze la acest capitol rivalul Galaxy Z Flip. Însă potrivit zvonurilor, nu ecranul mai mare este principalul atu, Motorola aducând îmbunătățiri și mai ample pentru camera foto, sugerate și în imagini de un camera-bump mai proeminent.

Deși nu sunt confirmate de Motorola, zvonuri recente descriu Motorola Razr 2 5G cu o configurație bazată pe Snapdragon 765, ajutat cu 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă. Telefonul ar urma să fie susținut cu un acumulator de 2845 mAh, Motorola alegând să mizeze mai mult pe atuul tehnologiei de încărcare rapidă. Camera foto principală este un model de 48MP cu senzor furnizat de Samsung. În schimb, deasupra ecranului decupat vom găsi o cameră frontală de 20MP, utilă pentru poze selfie și apeluri video. Ecranul poziționat la partea exterioară ar urma să ofere aceeași diagonală de 2.7 inch, rolul său fiind strict pentru afișarea notificărilor primite și interacțiuni rapide cu aplicațiile de Android.

Deși este confirmată chiar din numele de produs, rămâne de văzut ce implementare 5G va fi inclusă pe noul telefon pliabil, Motorola având de ales între soluția 5G „de buget” în banda sub-6GHz și suport extins în banda mai rapidă mmWave 5G, implementată deja de câteva rețele de telefonie mobilă..

Motorola este așteptat să dezvăluie noul Razr 2 5G în cadrul unui eveniment de lansare exclusiv online, ținut pe data de 9 septembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult