Cum arată OnePlus 8T: primele imagini reale cu telefonul. VIDEO

10.10.2020
Cum arată OnePlus 8T: primele imagini reale cu telefonul. VIDEO

OnePlus este una dintre companiile cu cea mai puțină cantitate de răbdare atunci când vine vorba despre anunțuri. Probabil că asta se datorează și faptului că nu are bugete la fel de mari de marketing precum cele ale concurenței directe din piață, așa că dorește să atragă atenția din timp asupra noilor sale modele. Mai punem la socoteală și faptul că nu este o companie tocmai secretoasă și putem înțelege de ce știm deja cum arată noul OnePlus 8T, înainte de lansare, direct de la compania care îl produce.

Design-ul OnePlus 8T a fost dezvăluit chiar de către CEO-ul companiei

Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a vorbit puțin despre noul OnePlus 8T și procesul prin care au ajuns la acest design și la nuanțele noi de culoare:

„În timpul dezvoltării, am încercat și testat sute de pelicule înainte să îl alegem pe cel ideal, care conține șapte straturi, pentru a completa suprafața foarte reflectivă, pentru a scoate în evidență o nuanță unică care se poziționează între verde și albastru. Niciodată nu am fi ajuns la această nuanță dacă foloseam procesul convențional de dezvoltare pentru producerea peliculelor de culoare, dar sunt mândru să spun că a meritat. Pentru OnePlus 8T, suntem capabili să producem una dintre cele mai avansate pelicule de culoare din industrie, atingând un finisaj de calitate înaltă care ridică standardele OnePlus de frumusețe în design”, a scris Pete Lau.

Alături de acest text a apărut și un clip numit „Designed to Perform”, care dezvăluie principalele caracteristici ale telefonului, de la amplasarea butoanelor de pe laterale, până la noul modul de cameră cu patru senzori și două bitz-uri, încadrat de data aceasta în partea stângă, într-un pătrat cu margini foarte rotunjite.

Pe partea din față, OnePlus 8T păstrează un design similar cu modelul precedent, cu un decupaj subtil în colțul stânga-sus pentru camera frontală. Avem și primele randări 3D cu telefonul, bazate pe acest clip, grație leaker-ului Ishan Agarwal de pe Twitter.

Lansarea OnePlus 8T va avea loc săptămâna viitoare, pe 14 octombrie, la o zi după prezentarea iPhone 12.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult