Cum arată telefoanele Galaxy S22 în realitate. VIDEO

07.01.2022
Cum arată telefoanele Galaxy S22 în realitate. VIDEO

Primele imagini cu machete ale telefoanelor din seria Galaxy S22 arată câteva detalii noi, pe care nu le puteam intui doar din modelele 3D pe care le-am văzut anterior pe internet. Chiar dacă la suprafață, diferențele de design față de gama S21 păreau minore, acum putem observa că Samsung a abordat o strategie diferită de design, păstrând însă elementele definitorii, care fac telefoanele ușor de recunoscut. Pe de altă parte, modelul superior Ultra/Note, se remarcă cel mai mult, cu o formă diferită.

Machete ale dispozitivelor Samsung Galaxy S22, apar într-un video online

Unbox Therapy, unul dintre cei mai mari YouTuber-i de tehnologie din lume, a publicat zilele trecute un clip în care prezenta cele trei machete S22, S22+ și S22 Ultra/Note, însă acel clip a dispărut subit la scurt timp după publicare. Se pare că Samsung a intervenit și i-a cerut să de-listeze clipul. De altfel, compania a început să ia leak-urile de acest gen mai în serios, amenințând cu acțiuni în instanță mai mulți leaker-i în ultimele luni.

OnLeaks, un alt leaker cunoscut, nu pare să fie prea speriat de Samsung, întrucât a publicat un clip scurt pe Twitter în care vedem din nou cele trei machete ale seriei S22.

Modelele S22 și S22+ par să fie construite folosind un panel de sticlă complet pe partea din spate. Design-ul sticlei amintește de cel de pe modelele iPhone din ultima vreme, fiind complet plat la îmbinarea cu marginea metalică a dispozitivului, în timp ce modulul de cameră este realizat tot din sticlă, iar obiectivele camerelor sunt ușor ieșite în relief cu inele metalice în jurul lor. Sticla pare să fie lucioasă pe aceste modele, după ce seria S21 a adoptat un design mat.

Modelele S22 și S22+ par să fie și de formă puțin diferită față de modelele anterioare. Acestea sunt ceva mai late și parcă mai puțin înalte. Modelul S22 Ultra/Note, în schimb, seamănă foarte mult cu un Note 20 Ultra, dar cu o cameră foto fără modul dedicat pe partea din spate. Fiecare cameră în parte iese individual în relief puțin. În părțile de sus și de jos, telefonul este plat, în timp ce spatele mat și protecția de sticlă de pe față sunt curbate la margini.

Lansarea Galaxy S22 este așteptată în luna februarie a acestui an.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult