Cumpărătorii Galaxy S21 primesc gratuit căștile Galaxy Buds Beyond, în valoare de 150 dolari

05.11.2020
Cumpărătorii Galaxy S21 primesc gratuit căștile Galaxy Buds Beyond, în valoare de 150 dolari
Foto: gsmarena.com

În timp ce fanii iPhone nu se aleg cu nimic, cumpărătorii care aleg noul Galaxy S21 s-ar putea alege cu o pereche de căști Galaxy Buds în valoare de 150 dolari, oferite ca și înlocuitor gratuit pentru căștile AKG cu fir ce for fi retrase din pachetul cu accesorii.

Samsung nu detaliază condițiile acestei oferte, însă potrivit zvonurilor circulate până acum, noua versiune a căștilor Galaxy Buds va fi oferită împreună cu fiecare exemplar Galaxy S21 achiziționat, Samsung lovind direct în strategia „ecologică” a rivalului Apple de a retrage pachetul cu accesorii iPhone fără a oferi cumpărătorilor o alternativă credibilă.

Deși nu se știe mare lucru despre noile căști Galaxy Buds Beyond, în afară de numele ales, cert este că versiunea actuală a produsului a fost bine primită de fanii Samsung, care nu s-au lăsat descurajați de designul în forma bobului de fasole.

Galaxy Buds

Trecând peste forma amuzată, ce poate fi comparată cu mai multe feluri de semințe, murături și organe interne, cea mai nouă iterație a căștilor Samsung Galaxy Buds sunt clar diferite de seriile anterioare și nici nu au un corespondent cu vreun produs competitor deja existent pe piață.

Probabil că motivația Samsung pentru includerea unui accesoriu gratuit atât de tentant are legătură cu actuala pandemie COVID-19 și climatului economic incert, producătorul sperând să impulsioneze astfel vânzările noului flagship.

O altă problemă pentru Samsung este și prețul noilor modele iPhone, poziționat la un nivel destul de competitiv față de oferta de telefoane premium cu Android. Anticipând indecizia cumpărătorilor, Samsung încearcă să încline balanța oferit gratuit un accesoriu tentant și cu valoare relativ mare, în speranța de a face mai atractivă alegerea unui telefon Galaxy S21.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult