Dacă ai acest telefon, șansele să găsești iubire online sunt minime

31.08.2020
Dacă ai acest telefon, șansele să găsești iubire online sunt minime
Foto: Pixabay

Cum era de așteptat, posesorii de iPhone sunt considerați mai atractivi decât utilizatorii altor telefoane, dar există o marcă care le reduce drastic șansele să găsească iubire online celor care o folosesc.

Potrivit unui studiu realizat de CompareMyMobile, utilizatorii de BlackBerry pot renunța, practic, la aplicațiile de dating. Asta deoarece telefonul pe care îl dețin le reduce cu 74% șansele de a fi considerați „potriviți pentru o întâlnire”.

La polul opus se situează utilizatorii de iPhone, care au cu 76% mai multe șanse să fie considerați potriviți.

Alte dispozitive de la Apple care cresc substanțial atractivitatea utilizatorilor sunt Apple Watch (șanse mai mari cu 61% să găsească perechea potrivită) și AirPods (41%).

Posesorii de telefoane Samsung nu sunt considerați nici ei foarte atractivi în aplicațiile de dating. Marca le mărește șansele de a găsi iubire online cu doar 19%. Poate noul Galaxy Note20 Ultra, telefonul Samsung care costă 1.300 de dolari și include cam tot ce și-ar putea dori cineva pe un smartphone, va îmbunătăți situația.

Mărcile care scad șansele utilizatorilor de a găsi iubire

La polul opus se situează mărcile care le scad șansele utilizatorilor de a obține o întâlnire. Acestea sunt Google (-10%), Sony (-14%), Huawei (-23%), OnePlus (-30%) și BlackBerry (-74%).

Chiar și așa, telefoanele BlackBerry nu sunt lăsate să moară. O companie și-a propus să lanseze noi smartphone-uri sub această marcă în viitorul apropiat.

Pentru studiu, CompareMyMobile a creat conturi false în aplicații de dating și a acoperit 15 orașe mari. Singura diferență dintre conturi a fost tehnologia afișată în imaginile de profil.