Dacă ai acest telefon, șansele să găsești iubire online sunt minime

31.08.2020
Dacă ai acest telefon, șansele să găsești iubire online sunt minime
Foto: Pixabay

Cum era de așteptat, posesorii de iPhone sunt considerați mai atractivi decât utilizatorii altor telefoane, dar există o marcă care le reduce drastic șansele să găsească iubire online celor care o folosesc.

Potrivit unui studiu realizat de CompareMyMobile, utilizatorii de BlackBerry pot renunța, practic, la aplicațiile de dating. Asta deoarece telefonul pe care îl dețin le reduce cu 74% șansele de a fi considerați „potriviți pentru o întâlnire”.

La polul opus se situează utilizatorii de iPhone, care au cu 76% mai multe șanse să fie considerați potriviți.

Alte dispozitive de la Apple care cresc substanțial atractivitatea utilizatorilor sunt Apple Watch (șanse mai mari cu 61% să găsească perechea potrivită) și AirPods (41%).

Posesorii de telefoane Samsung nu sunt considerați nici ei foarte atractivi în aplicațiile de dating. Marca le mărește șansele de a găsi iubire online cu doar 19%. Poate noul Galaxy Note20 Ultra, telefonul Samsung care costă 1.300 de dolari și include cam tot ce și-ar putea dori cineva pe un smartphone, va îmbunătăți situația.

Mărcile care scad șansele utilizatorilor de a găsi iubire

La polul opus se situează mărcile care le scad șansele utilizatorilor de a obține o întâlnire. Acestea sunt Google (-10%), Sony (-14%), Huawei (-23%), OnePlus (-30%) și BlackBerry (-74%).

Chiar și așa, telefoanele BlackBerry nu sunt lăsate să moară. O companie și-a propus să lanseze noi smartphone-uri sub această marcă în viitorul apropiat.

Pentru studiu, CompareMyMobile a creat conturi false în aplicații de dating și a acoperit 15 orașe mari. Singura diferență dintre conturi a fost tehnologia afișată în imaginile de profil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult