Data de lansare Galaxy Note 8, dezvăluită în presa sud-coreeană

20.06.2017
Data de lansare Galaxy Note 8, dezvăluită în presa sud-coreeană

Potrivit informaţiilor apărute în presa sud-coreeană, ţara natală a producătorului Samsung, compania ar putea sincroniza lansarea Galaxy Note 8 cu cea a rivalului LG V30.

Zvonurile de până acum plasează lansarea vârfului de gamă LG în ultimele zile din luna august, Samsung putând alege să umbrească acest moment dezvăluind Galaxy Note 8 aproximativ în acelaşi timp.

Dezvăluirile făcute în publicaţia Korea Herald au la bază informaţii furnizate de surse apropiate companiei şi dau ca sigură organizarea unui eveniment de lansare în a treia sau a patra săptămână din august, ce ar urma să aibă loc la New York. Citând un presupus oficial Samsung, publicaţia menţionează chiar şi o dată precisă – 26 august.

Aparent, Samsung pregătea lansarea Galaxy Note 8 pentru luna septembrie, însă veştile privind lansarea timpurie de noi dispozitive din partea LG şi Apple au determinat schimbarea datei de lansare pentru luna august.

Precedând Galaxy Note 8, Samsung ar putea livra pentru scurt timp şi telefoane Galaxy Note7 recondiţionate, oferite la un preţ mai mic sub numele Galaxy Note FE (Fan Edition).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult