Data de lansare Galaxy S23 a fost scăpată pe internet chiar de către Samsung

09.01.2023
Data de lansare Galaxy S23 a fost scăpată pe internet chiar de către Samsung

Până acum aveam doar informații din surse neoficiale care vorbeau despre data de lansare a noilor smartphone-uri high-end Samsung din seria Galaxy S23. Se pare însă că una dintre diviziile companiei sud coreene a publicat informații despre lansare înainte ca acestea să fie anunțată în mod oficial. Pe site-ul Samsung Columbia, următorul eveniment Galaxy Unpacked a fost listat pentru o scurtă perioadă de timp, confirmând zvonurile care vorbeau despre data de 1 februarie.

Când se lansează seria Galaxy S23

Se pare că suntem la doar câteva săptămâni de momentul anunțului oficial al seriei Galaxy S23, iar evenimentul ar fi programat să fie organizat în SUA, în orașul San Francisco. Această informație nu a fost confirmată încă, întrucât listarea de pe site-ul columbian menționa doar data de 1 februarie, însă aceeași sursă care a oferit anterior informațiile neoficiale despre dată, care au fost conformate acum, Ice Universe, spunea că evenimentul va avea loc în orașul american.

Se pare că prețurile crescute pe care le vom vedea în 2023 pentru seria Galaxy S23 vor fi justificate de faptul că se va renunța la varianta de bază cu 128 GB stocare internă. În schimb, toate noile modele S23 vor integra minimum 256 GB stocare. De asemenea, modelul Ultra va porni direct cu 12 GB memorie Ram, fără o variantă cu 8 GB.

Într-un fel, este o veste bună pentru fani, întrucât modelele de 256 GB de anul acesta nu vor fi semnificativ mai scumpe decât cele de 256 GB de anul trecut. Pe de altă parte, nu toți utilizatorii au nevoie de 256 GB stocare pe smartphone și ar fi preferat modelul de bază cu 128 GB la un preț mai accesibil.

Alte informații despre Galaxy S23 pe care le-au dezvăluit noile zvonuri sunt numele celor patru culori ale telefoanelor.  Așa cum am văzut în imaginile scăpate pe internet, telefoanele din noua serie de la Samsung vor fi livrate în culorile galben, roz, verde și negru, care se vor numi Cotton Flower, Misty Lilac, Botanic Green și Phantom Black. Toate par a oferi o textură mată pentru capacul de sticlă de pe spate.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult