Data de lansare Galaxy S23 ar fi „scăpat” pe internet

23.12.2022
Data de lansare Galaxy S23 ar fi „scăpat” pe internet

Chiar dacă nu a anunțat încă nimic în mod oficial legat de seria Galaxy S23, Samsung ar putea avea deja o dată stabilită pentru lansarea acesteia. Ca de obicei, leaker-ii ne oferă noi informații, obținute pe căi neoficiale, despre următoarea serie de smartphone-uri, iar evenimentul de prezentare Galaxy Unpacked ar putea avea loc mai repede decât ne așteptam, mai ales că zvonurile recente sugerau o lansare puțin întârziată.

Lansarea Galaxy S23 ar putea fi foarte aproape

IceUniverse, cunoscut leaker de pe Twitter, care oferă de obicei informații despre produsele Samsung încă nelansate, spune că data la care vom vedea prima dată Galaxy S23 într-o manieră oficială va fi 1 februarie. Este însă incert dacă 1 februarie nu va fi de fapt 2 februarie în alte regiuni ale lumii. Lansarea ar urma să aibă loc în SUA, în San Francisco.

Asta înseamnă că suntem la doar o lună și o săptămână distanță de următoarele flagship-uri de la Samsung, care ar putea fi livrate cu un design nou, un procesor Qualcomm exclusiv și probabil o cameră de 200 de megapixeli pe modelul Ultra.

Totuși, zvonurile au fost contradictorii în ultima perioadă. Pe de-o parte, unele surse spun că Galaxy S23 Ultra va folosi un senzor de 200 de megapixeli ISOCELL, cel pe care compania îl pregătește pentru flagship-urile sale de câțiva ani deja, iar pe de altă parte, alte surse spun că va folosi în continuare o cameră de 108 megapixeli.

Oricare ar fi situația, chiar și la capitolul captură video și foto, noile Galaxy S23 vor primi upgrade-uri importante. În cazul filmării, Galaxy S23 ar fi prima generație de la Samsung care va permite captură în rezoluție 8K la 30 de cadre pe secundă, și nu 24, așa cum am văzut pe seriile S20-S22.

via Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult