Data de lansare OnePlus 8T, confirmată pe site-ul Amazon

21.09.2020
Data de lansare OnePlus 8T, confirmată pe site-ul Amazon

Lansat în luna aprilie a acestui an, vârful de gamă OnePlus 8 va primi o versiune îmbunătățită, noul model OnePlus 8T având data de lansare fixată la exact șase luni distanță.

Confirmată pe site-ul Amazon India, lansarea OnePlus 8T pe data de 14 octombrie ar putea fi una globală, noul smartphone ajungând în scurt timp și în magazinele europene. Aparent, sursa informației este chiar producătorul OnePlus, luând forma unui set de reguli si condiții pentru un viitor concurs având ca premiu telefoane OnePlus 8T.

Specificații OnePlus 8T

Potrivit listei preliminare cu specificații, parțial confirmate în detaliile regulamentului mai sus amintit, OnePlus 8T vine echipat cu ecran AMOLED de 6.55 inch, capabil să folosească o rată de refresh la 120Hz, comparat cu 90Hz la originalul OnePlus 8. O altă trăsătură aparent împrumutată de la modelul Pro este sistemul quad-camera. Acesta folosește o cameră principală de 48MP cu stabilizare optică, cameră ultra-wide de 16MP, cameră de 5MP cu lentile macro și senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Camera frontală este un model cu rezoluție 32MP, dublu față de modelul actual.

Telefonul vine livrat direct cu versiunea Android 11, în interpretarea OxygenOS 11.

În funcție de buget, cumpărătorii vor avea de ales între o configurație cu 8GB/128GB memorie și  12GB/256 memorie. Telefonul vine cu acumulator de 4500 mAh și funcție de încărcare Warp Chargind, permițând livrarea unei puteri de până la 65W prin cablul USB-C.

Apărut deja în catalogul Geekbench, telefonul obține un scor single-core de 912 puncte, respectiv 3288 puncte în testul multi-core, ceea ce îl poziționează la un nivel de performanță cu câteva procente în fața modelului actual.

OnePlus 8T va fi lansat împreună cu noile căști true-wireless OnePlus Buds Z, în valoare de aproximativ 89 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult