Data de lansare pentru Samsung Galaxy S4, dezvăluită din greşeală de un magazin

Data de lansare pentru Samsung Galaxy S4, dezvăluită din greşeală de un magazin

Galaxy S4 ar putea sosi mai devreme decât am fi sperat, dacă indiciile descoperite într-un document intern aparţinând unui magazin retail originar din Noua Zeelandă se adeveresc.

Samsung Galaxy S3

În pliantul ce anunţă modul de desfăşurare al unui concurs cu dată de încheiere fixată pentru 9 aprilie, premiile oferite ar urma să fie telefoane Samsung Galaxy S4, livrate fericiţilor câştigători la scurt timp după încheierea concursului. Prin urmare, dacă detaliile concursului sunt corecte Samsung ar trebui să lanseze succesorul lui Galaxy S3 în luna aprilie.

Noua informaţie se potriveşte foarte bine cu zvonurile circulate deja şi prin alte surse, ce vorbesc despre intenţiile Samsung de a anunţa telefonul Galaxy S4 în luna martie, urmând ca lansarea oficială şi disponibilitatea în magazine să fie asigurate din a treia săptămână a lunii aprilie.

Din moment ce Samsung nu pare să aibă planuri pentru aducerea lui Galaxy S4 la expoziţia Mobile World Congress 2013, ce va avea loc la Barcelona către finalul acestei luni, prezentarea sa ulterioară pare justificată, mai ales că actualul model Samsung Galaxy S3 încă obţine vânzări foarte bune. Rămâne de văzut dac nu cumva succesul terminalului Galaxy S3 va duce la o decalare şi mai mare a datei de lansare pentru modelul Galaxy S4.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult