Desire 816, noul smartphone mid-range de la HTC are acum un preţ

Desire 816, noul smartphone mid-range de la HTC are acum un preţ

Prezentat în urmă cu doar câteva zile la MWC, noul HTC Desire 816 a luat deja drumul magazinelor din China, unde va putea fi găsit la un preţ cel puţin rezonabil.

Telefonul bazat pe o configuraţie cu chipset Snapdragon 400, compus din CPU quad-core la 1.6 GHz şi GPU Adreno 305, este aşteptat mai întâi în magazinele din China, de unde va putea fi comandat începând cu jumătatea lunii martie pentru echivalentul a 213 euro . În aceşti bani,  telefonul oferă cameră foto de 13MP, 1,5 GB de memorie RAM, o memorie internă extensibilă cu o capacitate de 8 GB şi baterie cu o capacitate de 2600 mAh.

HTC Desire 816

Din păcate preţurile practicate în China sunt întodeauna mai mici decât cele rezervate pentru Europa, producătorii trebuind să ia în calcul detalii ca taxele pe importuri, costuri de transport şi condiţiile specifice din piaţa europeană. Astfel, dacă aspectul exterior şi setul de specificaţii atrăgător vor fi completate cu un preţ de vânzare rezonabil, noul Desire 816 are şase să devină un real succes pentru companie.

HTC Desire 816 va ajunge pe piaţa europeană în luna aprilie, disponibil în şase versiuni coloristice: alb, negru, gri, albastru închis, portocaliu şi verde pal.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult