Energizer dezvăluie noul Power Max P18K Pop, un smartphone cu acumulator de 18000 mAh şi cameră foto retractabilă

25.02.2019
Energizer dezvăluie noul Power Max P18K Pop, un smartphone cu acumulator de 18000 mAh şi cameră foto retractabilă

Avenir Telecom, sub licenţa exclusivă Energizer, dezvăluie primul smartphone cu acumulator de 18000 mAh şi cameră foto retractabilă. Acesta încorporează cinci camere foto, un ecran de 6,2 inci Full HD+ şi foloseşte configuraţie bazată pe chipsetul MediaTek Helio P70, ajutat cu 6GB memorie RAM.

Ajutat de acumulatorul său gigantic, Power Max P18K Pop permite până la 90 de ore de convorbiri, 100 de ore redare muzică în continuu sau 2 zile vizionare de clipuri video, totul cu o singură încărcare a bateriei. În modul de aşteptare, bateria durează până la 50 de zile, fiind ideală pentru călătorii lungi în care accesul la energie poate fi limitat. Iar când este nevoie de încărcare completă, conexiunea USB-C şi tehnologia de încărcare rapidă asigură un timp de aşteptare rezonabil.

Smartphone cu dotări de nivel mediu, Power Max P18K Pop pune la dispoziţie o cameră foto principală cu rezoluţie 12MP+5MP+2MP şi cameră frontală de 16MP+2MP, care se ascunde în corpul telefonului atunci când nu este folosită. Motorizat de chipsetul MediaTek Helio P70, telefonul dispune de un CPU octa-core a cărui frecvenţă poate urca la 2.1GHz şi 6GB memorie RAM. Ecranul de 6.2” foloseşte rezoluţie FHD+ şi redă interfaţa Android 9 Pie.

Power Max P18K vine echipat cu 128GB memorie internă şi slot microSD pentru suplimentarea capacităţii de stocare. Din păcate, ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm este substituită cu un adaptor pentru portul USB-C inclus în pachetul cu accesorii.

Energizer Power Max P18K va fi disponibil în magazine spre jumătatea acestui an. Preţul la vânzare nu este cunoscut, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult