Este oare acesta design-ul Galaxy S24? Seamănă cu iPhone

21.08.2023
Este oare acesta design-ul Galaxy S24? Seamănă cu iPhone

Ice Universe, celebrul leaker specializat în activitatea companiei Samsung, lansează un nou zvon, legat de design-ul generației de smartphone-uri Galaxy S24 de anul viitor. Se pare că în timp ce Apple revine la un design puțin mai rotunjit, după câteva generații de margini drepte, Samsung va face opusul, adoptând un design cu margini mai puțin rotunjite. Acesta a oferit și o serie de imagini care reprezintă direcția în care Samsung ar putea să meargă cu flagship-urile anului viitor.

Galaxy S24 ar putea fi livrat cu margini drepte, ca pe iPhone

Postarea de pe rețeaua X a lui Ice Universe menționează că rama metalică de pe centrul dispozitivului pentru modelele S24 și S24+ vor fi diferite față de cele ale generațiilor anterioare. Aceasta va fi mai dreaptă, similară cu cea de pe iPhone-uri din prezent. Imaginile oferite drept suport portretizează modelul Meizu 20, lansat recent, un telefon care, de asemenea, se inspiră de la iPhone pentru marginile complet drepte, dar și de la Samsung, cu o cameră cu trei module rotunde.

Adevărul este că modelele Galaxy S din ultimii câțiva ani au devenit din ce în ce mai „plate”, de la generațiile de acum câțiva ani, cu ecrane și paneluri de sticlă curbate pe spate. Se pare însă că, din nou, modelul Galaxy S24 Ultra, va adopta., din nou, un design diferit față de modelele de bază. Asta confirmă că Ultra nu mai este un model derivat, ci mai degrabă un dispozitiv complet diferit. Practic, Samsung a înlocuit seria Note cu modelul Ultra al gamei Galaxy S, și a păstrat design-ul și funcțiile acelor dispozitive.

Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri vor fi confirmate în următoarele luni și dacă publicul va răspunde pozitiv la aceste schimbări. iPhone-urile din prezent sunt deseori criticate, mai ales când intră în discuție modelele cu ecrane mai mari, pentru marginile drepte care pot fi inconfortabile în utilizare normală.

sursa: X

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult