Samsung ar putea „recicla” designul Galaxy S23 și pentru viitoarele Galaxy S24 și S24 Plus

04.05.2023
Samsung ar putea „recicla” designul Galaxy S23 și pentru viitoarele Galaxy S24 și S24 Plus

Apropiindu-se tot mai mult de strategia rivalului Apple, Samsung ar putea păstra designul actualei serii Galaxy S pentru încă o generație, livrând Galaxy S24 doar cu minime ajustări la partea designului exterior

Deși, în privința aspectului este aproape identic predecesorului S22 Ultra, Galaxy S23 Ultra s-a bucurat de o primire neașteptat de bună, iar fanii nu au părut prea deranjați de preluarea acestui design și la restul seriei S23. Învățând și din experiența altor producători, Samsung pare nu va risca un design complet nou la gama high-end, continuând în schimb cu strategia de „rafinare” a generației actuale de telefoane.

Dacă se confirmă, strategia va pune și mai multă presiune pe îmbunătățirile la partea de hardware, existând deja două serii flagship cu design asemănător și performanțe competitive, de care fanii Samsung probabil că nu vor dori să se despartă prea ușor.

Potrivit zvonurilor circulate pe Twitter, Samsung va aplica aceeași strategie ca la seria S22, livrând un nou design de carcasă doar pentru modelul S24 Ultra, în timp ce  Galaxy S24 și S24 Plus vor recicla designul generației anterioare.

Având în vedere condițiile potrivnice date de încetinirea economiei globale și tendința consumatorilor de a-și înlocui tot mai rar smartphone-ul, prudența arătată de Samsung este probabil justificată, acum nefiind momentul pentru schimbări de design prea îndrăznețe, ce ar putea să nu fie bine primite de fani.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult