Femeile singure cu iPhone nu vor să se „combine” cu bărbaţi cu Android şi viceversa

09.02.2017
Femeile singure cu iPhone nu vor să se „combine” cu bărbaţi cu Android şi viceversa

Ai un smartphone cu Android? Atunci îţi urăm succes dacă încerci să te „combini” cu un utilizator de iPhone. Potrivit unui sondaj realizat de site-ul de dating Match.com, este o probabilitate de 21 de ori mai mare ca posesorii de iPhone să îi perceapă negativ pe cei care utilizează smartphone-uri cu Android.

 

Aceste sentimente sunt însă mutuale. Probabilitatea ca utilizatorii de Android să îi perceapă negativ pe posesorii de iPhone este de 15 ori mai mare.

Cercetarea arată şi că cei care au un telefon mai vechi de doi ani, iPhone sau Android, au şanse cu 56% mai mici să aibă parte de o întâlnire romantică. Potrivit celor de la Match.com, acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza faptului că un telefon mai vechi ar putea sugera pentru mulţi oameni faptul că finanţele posesorului nu sunt tocmai solide.

 

 

O altă cercetare, realizată la finalul anului trecut de cercetători de la University of Lincoln şi University of Lancaster din Marea Britanie, sugerează că utilizatorii de iPhone sunt mai dispuşi să îşi privească smartphone-ul ca pe un simbol al statutului social. De cealaltă parte, utilizatorii de Android tind să considere smartphone-ul o simplă unealtă necesară în viaţa de zi cu zi.

 

Sondajul Match.com a fost realizat pe un eşantion de 5.500 de persoane din SUA, cu vârste peste 18 ani. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult