Find N2 Flip, primul pliabil Oppo în stil Galaxy Z Flip, apare într-o prezentare video neoficială

01.12.2022
Find N2 Flip, primul pliabil Oppo în stil Galaxy Z Flip, apare într-o prezentare video neoficială

Venind ca o alternativă ceva mai accesibilă pentru modelul Find N, lansat pentru a concura seriile Galaxy Fold și Mix Fold, Oppo Find N2 Flip va avea ca element de atracție designul mult mai compact, pus în valoare cu o configurație hardware suficient de puternică.

Potrivit zvonurilor, Oppo Find Flip va fi prezentat pe 14 decembrie drept unul dintre cele mai compacte telefoane pliabile de până acum, echipat cu un afișaj exterior de 3.26 inch. Astfel, ecranul pliabil va atinge diagonala de 6.8 inch (comparabilă unui smartphone convențional cu design candybar) doar în modul extins. Astfel, mecanismul de pliere este desfășurat pe pe orizontală, la fel ca la seria Motorola RAZR.

Apărut într-o carcasă de protecție voluminoasă, special concepută pentru a ascunde trăsăturile de design, telefonul vine cu o configurație de nivel mediu, bazată pe un chipset din seria Dimensity 9000. Chiar dacă nu va impresiona la partea de performanță, Oppo Find N2 Flip ar putea avea destule atuuri de partea sa, începând cu prețul competitiv.

Potrivit zvonurilor de până acum, telefonul vine cu cameră principală de 50MP (Sony IMX766), și cameră ultrawide de 8MP (Sony IMX355). Camera frontală va fi un model Sony IMX709, cu rezoluție 32MP.

Acumulatorul responsabil cu susținerea celor două ecrane OLED și chipsetul Mediatec va livra o capacitate totală de 4300 mAh, repartizată pe două celule Li-ion (câte una pentru fiecare jumătate de carcasă.

Rămâne doar de văzut dacă producătorul chinez va reuși să livreze noul telefon pliabil și în afara piețelor asiatice, fiind deja o practică deja comună pentru astfel de companii să înceapă cu serii limitate, așteptând apoi cifrele de vânzări și reacția pieței, înainte de a trece la inițiative potențial riscante pentru lansare globală.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult