Fotografii oficiale de presă cu Galaxy Note10, Note10+ şi ceasul Galaxy Active 2

15.07.2019
Fotografii oficiale de presă cu Galaxy Note10, Note10+ şi ceasul Galaxy Active 2

Au apărut noi imagini oficiale cu Galaxy Note10 şi „fratele” său mai mare, Note10+, iar alături de acestea, Samsung pare să pregătească şi un nou smartwatch din gama Galaxy Active. Sursa fotografiilor este una foarte de încredere, Evan Blass de la VentureBeat, care întotdeauna vine cu fotografii oficiale, dar şi spion, înainte de lansarea multor smartphone-uri. Conform noilor imagini, este posibil ca Note10 să fie disponibil în doar două nuanţe de culoare.

Fotografiile prezintă atât Note10, cât şi Note10+ cu carcasă negră şi cu o carcasă multicoloră, care aminteşte puţin de variantele Twilight de la Huawei. Versiunea neagră este livrată cu un stylus negru, în timp ce varianta colorată vine cu un stylus S-Pen de culoare albastră.  S-Pen-ul pare să fie identic între cele două modele, acesta putând fi folosit ca referinţă pentru a compara dimensiunile celor două modele Note.

Galerie foto

Şi fotografiile noi confirmă faptul că Galaxy Note10 va integra butoane fizice doar pe partea stângă, o decizie ciudată, având în vedere că majoritatea telefoanelor au un buton power pe partea din dreapta. Mai mult, pe partea stângă, sub volum, a fost inclus tradiţional butonul Bixby şi sunt slabe şanse ca Note10 să renunţe la acesta, mai ales acum, când Samsung promite îmbunătăţiri semnificative ale asistentului virtual. Astfel, va fi interesant de văzut ce soluţie a ales compania pentru pornirea telefonului sau a ecranului, cât şi pentru momentele în care telefonul s-ar putea bloca şi necesită restartare.

Alte detalii care pot fi observate în aceste imagini ar fi posibilitatea integrării unui senzor infraroşu în partea de sus. Telefoanele Huawei au oferit această funcţionalitate pe versiunile de top, iar Samsung ar putea să facă acelaşi lucru, mai ales că încearcă să împingă ideea de Smart Home mai agresiv în ultimii ani. Pentru electrocasnicele din casă care nu au Bluetooth sau Wi-Fi, ai putea folosi telefonul pentru a le porni sau opri şi pentru a le programa.

Galerie foto

În cazul noului ceas Galaxy Active 2, fotografiile noi nu dezvăluie prea multe noutăţi. Acesta va veni într-o variantă neagră cu curea de piele, dar şi într-una ros, cu o curea din silicon. În rest, noul Galaxy Active seamănă foarte mult cu modelul original, care a debutat alături de Galaxy S10, cu menţiunea că butonul de sus este acum oval, nu rotund. Având în vedere că primul ceas Active era deja destul de bine pus la punct din punct de vedere hardware şi software, probabil că nu va oferi prea multe noutăţi pentru a justifica un upgrade pentru cei care au deja unul.

Samsung Galaxy Note10, Note10+ şi ceasul Galaxy Active 2 sunt aşteptate pentru lansare pe 7 august, în cadrul unui eveniment de lansare care va avea loc la New York.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult