Fujitsu va prezenta un smartphone cu Tegra 3 la MWC 2012

23.02.2012
Fujitsu va prezenta un smartphone cu Tegra 3 la MWC 2012

Fujitsu este un jucător important pe piaţa smartphone-urilor din Japonia, însă nu putem vorbi de prezenţa sa în acelaşi domeniu pe bătrânul continent. Laptopurile Fujitsu se găsesc şi chiar se fabrică în parte în Europa, însă telefoanele nu sunt de găsit. Producătorul vrea să schimbe asta şi atacă împreună cu Panasonic piaţa europeană de telefoane mobile. Intrarea va fi în forţă, cu un terminal motorizat de noul chipset Tegra 3.

Smartphone-ul Fujitsu ce va fi prezentat la MWC 2012

Târgul MWC 2012 va începe în curând, iar Fujitsu îşi va etala cu această ocazie telefonul. Aşa cum se face de obicei, modelul va fi unul cu specificaţii de top, cele mainstream sau entry level urmând să fie prezentate mai târziu. Smartphone-ul dispune de un ecran de 4.6”, fiind astfel un concurent pentru Samsung Galaxy Nexus. Camera foto va avea o rezoluţie de 13,1 MP, ceea ce nu garantează însă o calitate bună a imaginii.

În Japonia sunt apreciate smartphone-urile rezistente la apă, aşa că terminalul Fujitsu va avea această caracteristică. Alături de apă, el va bloca de asemenea intrarea prafului. O altă facilitate mai puţin comună în Europa este cititorul de amprente, ea oferind un nivel în plus de securitate pentru utilizator. Sistemul de operare rulat de terminal este Android 4.0. Sperăm să vă putem prezenta imagini şi clipuri video cu smartphone-ul de la Fujitsu în săptămâna următoare, Go4it.ro urmând să fie prezent la MWC 2012.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News